παιδικός σταθμός ΕΣΠΑ Θεσσαλονικη Θερμη ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ

Παιδικός σταθμός ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ – Ανακοίνωση ΕΣΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

 1 Ιουλίου 2015

Αγαπητοί γονείς,

υπέπεσε από χθες στην αντίληψή μας ότι υπήρξε επιστολή του Συλλόγου Ιδιωτικών Μεγάλων και Μικρών Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών και Νηπιαγωγείων Ελλάδος, προς τα μέλη του, με θέμα τη διακοπή της επιδοτούμενης από το ΕΣΠΑ φοίτησης βρεφών και νηπίων, με αφορμή τη μη καταβολή των συμφωνημένων κονδυλίων προς τους παιδικούς σταθμούς (σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και το ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ).

Εξαιτίας της κατάστασης αυτής, όπως αντιλαμβάνεστε όλοι, έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα λειτουργίας αλλά και βιωσιμότητας σε πολλούς παιδικούς σταθμούς.

Με την επιστολή αυτή, ο Σύλλογος καλεί όλους τους παιδικούς σταθμούς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2014-2015», να μην δέχονται στους παιδικούς σταθμούς τα παιδιά των ωφελούμενων μητέρων, από σήμερα Τετάρτη 1-7-2015 και έως τη λήξη του προγράμματος.

Με την αίσθηση της ευθύνης προς τα παιδιά και τους γονείς να μας καθοδηγεί πάντα, στις δύσκολες αυτές ημέρες που περνάει η χώρα μας, σας ενημερώνουμε πώς η διεύθυνση του ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΥ αποφάσισε, ότι όλα τα παιδιά του παιδικού μας σταθμού, όλων των ηλικιών, μπορούν να συνεχίσουν χωρίς κανένα κώλυμα τη φοίτησή τους, μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, όπως αυτή ορίζεται στον κανονισμό λειτουργίας μας.

Οι άνθρωποι του σχολείου μας είχαν και έχουν ένα στόχο: τα παιδιά μας να είναι ασφαλή και χαρούμενα στο δεύτερό τους σπίτι, το ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ!

 

Παιδικός σταθμός ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ – Θέρμη, Θεσσαλονίκη


 


Leave a Reply